Přeprava

15.12.2010 17:49

Přeprava

 

Osobní odběr v Českých Budějovicích je podle mne nejlepší jak pro mne, tak hlavně pro křečka.

 

 

Křečka mohu příležitostně dovézt do některých měst ČR. 

Např. do Plzně, Prahy, Havlíčkova Brodu,  Jindřichova Hradce, Strakonic, Písku, Prachatic, Tábora, Protivína, Českého Krumlova, Klatov, Rokycan, Brna, Hradce Králové či dalších míst na trase.

Stačí napsat nebo zavolat a domluvit se. Příspěvěk na cestu je dobrovolný.

Ve výjimečných případech posílám ZOO kurýrem, který je speicalizovaný na přepravu drobného zvířectva. Posílám pouze spolehlivým osobám starším 18ti let a pouze po telefonické domluvě. Cena přepravného se pohybuje okolo 300 Kč (přesný ceník na stránkách ZOO kurýru) + cena za přepravku (podle typu kolem 100Kč). Je možné zvíře poslat i ve Vaší přepravce kterou mi zašlete poštou na vlastní náklady. To už se křeček zapeklitě prodraží... 

Více o ZOO kurýru se dozvíte na jeho stránkách -> https://www.zoo-kuryr.cz/

-> Přepravu si zájemce o křečka zařizuje sám

 

 

Přepravky:

Nejlépe uděláte, když si na křečka přinesete přepravku vlastní. Pokuď ji nemáte, mohu Vám nabídnout některou z níže uvedených možností.

 

  • Můžu Vám prodat papírovou přenosku (ve zverimexu se v ní prodávají zvířata) za 10Kč. Slouží pouze k velmi krátkému transportu, např. po městě, protože ji křeček snadno rozhlodá.    

 

 

  • Je rovněž možné prodat plastovou přepravku na delší transport. Ta stojí přibližně 111 Kč, ale bude se Vám určitě časem opět hodit. Máte-li zájem o tuto přenosku, musíte mi o ní napsat alespoň 5 dní předem. 
    Foto je pouze ilustrativní, barva se může lišit.

 

 

Kompletní výbava pro křečka:

Pokud budete mít zájem, můžete si svého křeččího kamaráda domů přinést i s kompletní výbavou (klec + hobliny + napáječka + miska + krmení + domeček ... přesné složení dle domluvy). 

Nutné domluvit alespoň týden dopředu! Nutnost osobního odběru.


Přehled cen různých kompletů se připravuje, ale většinou se pohybuje okolo 650,-Kč.

 

Kontakt

ChS Z Azkabanu

U kapličky 217, Srubec - České Budějovice

777 327 690 nebo 775 613 141 (pouze večer)